Fjellregionens RidehallFjellregionens RidehallFjellregionens RidehallFjellregionens Ridehall

Dølahestmesterskapet

Dølahestmesterskapet

Nord-Østerdal Dølahestlag og Nord-Østerdal Hestesportsklubb skal helgen 28-30 Juni, arrangere dølahestmesterskapet. Dette er det største arrangementet arrangert av begge disse lagene til sammen. Dølahestmesterskapet tilsvarer NM for dølahesten. Det er forventet opptil mellom 70 og 80 hester oppstallet. Og totalt kan man beregne nærmere 300 starter iløpet av disse 3 spektakulære dagene. Det skal konkurreres i både ridning, kjøring og brukshestklasser. Og da hovedkomiteen skulle velge stevne arena var det enkelt, det var egentlig et naturlig valg å velge Storsteigen Videregående Skole og Fjellregionens Ridehall. Dette grunngis med beliggenhet, fasiliteter og muligheter.

Informasjon om arrangementet ligger på www.dolehesten.no og Facebook under «Dølahestmesterskapets offisielle side».

Fjellregionens Ridehall ønsker lykke til med arrangementet

Legge inn et svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *